Eurogamer.dk

Forbered jer til Skylanders Swap Force

Sæt dine figurer sammen på kryds og tværs

Det er blevet annonceret at det nye Skylanders spil kommer til at hedde Skylanders Swap Force.

Det mest spændende ved det nye spil er evnen til at kombinere sine figurer til nye figurer. Alle 16 nye figurer kan dele i to, og delene kan kombineres på kryds og tværs. For at bruge de kombinerede figurer skal man have den nye Swap Force portal.

Udover de 16 nye delelige figurer er der også 32 nye standard Skylanders figurer og 8 nye Skylanders LightCore figurer. Halvdelen af de 32 er helt nye figurer, og de resterende 16 er nye udgaver af dem der findes i forvejen.

Alle eksisterende Skylanders Spyro's Adventure og Skylanders Giants figurer fungerer sammen med Skylanders Swap Force.

Skylanders Swap Force gør det desuden muligt at hoppe inde i spillet. Men der er stadig kun mulighed for 2 personers lokal co-op.

Skylanders er det helt store lige for tiden. For dem som ikke er bekendte med det kan vi forklare at det er et rollespil men med et smart twist: de karakterer man kontrollerer og får levels med er plastik figurer som man har i den virkelige verden. De kommer ind i spillet når de placeres på en "portal" som følger med til spillet. Det er nemt, hurtigt og nødvendigt at skifte mellem forskellige figurer for at løse de opgaver man bliver stillet i spillet.

Det der især er smart er at alt fremgang gemmes til ens plastik figur, så man kan tage sine figurer med om til venner og så spille sammen eller imod hinanden.

Det vides endnu ikke præcis hvornår i 2013 Skylanders Swap Force udkommer. Vicarious Visions står for udviklingen af PS3, Wii U og Xbox 360 ugaverne; nSpace står for 3DS udgaven og Beenox står for Wii udgaven.

Kommentarer (3)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...