Eurogamer.dk

Få motivation til at spille mere Skyrim med denne Mod

Flere undskyldninger for at lufte din Dragonborn

Som om man manglede flere undskyldninger for at flyve på en drage.

Der findes et hav af Mods til Skyrim. Man kan opnå alt fra at styre karakteren med stemmen til at forbedre grafikken og videre til at lade kvinderne være nøgne. Men der er én ting som der godt kunne mangle i Skyrim - et formål.

Når man først har gennemført Main Quest og "alle" side missioner (og alle missioner som tilføjes af DLC) kan man godt begynde at savne et formål med spillet. Derfor tilføjer Achieve That Achievements til spillet.

Dine Achievements er dog ikke bundet til Steam, men kun til selve spillet. Det fungerer på den måde at der dukker en lille pop-up inde i spillet når du opnår en Achievement, men det der gør det rigtigt fedt er at du bliver belønnet når du opnår en Achievement.

Hvis du fx formår at samle 100,000 guld bliver du i stand til at bære mere. Dine Achievements er altså ikke bare et eller andet ligegyldigt elektronisk trofæ - de kan bruges til noget.

Med Achieve That installeret har man et nyt mål i Skyrim, nemlig at få alle Achievements. Men hvis du sidder derude og tænker at det er snyd at få fordele igennem sine Achievements skal du ikke nødvendigvis holde dig fra at installere Achieve That - man kan nemlig slå belønningerne fra.

Udover Achieve That kan du se Lock Overhaul og No Sneak Attack Sound Mods i den følgende film. Desuden forklares der hvordan man bærer sig ad med at installere de forskellige Mods.

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...