Eurogamer.dk

Dead Island har rundet fem mio.

Deep Silver har grundlagt en helt ny serie med Dead Island

Tallene taler deres eget sprog for Dead Island.

Meningerne om Dead Island er mange og delte, men ikke desto mindre er spillet nu blevet en gigantisk succes med ikke færre end fem mio. solgte eksemplarer. Det fremgår af den seneste status fra Koch Media, der udgiver Techland-rollespil til pc og konsoller.

Tallet dækker over både det digitale og 'analoge' salg i butikkerne siden premiere i september 2011. Interessen for spillet er angiveligt stadig stor, også selvom folk venter på semi-fortsættelsen Dead Island: Riptide.

- Andre udviklere satser butikken på at øge udviklingsomkostningerne og skærpe budskabet med store marketingskampagner, men hos Deep Silver satser vi på at ramme tidsånden med nyskabelse og friskt gameplay, udtaler Klemens Kundratitz fra Koch Media.

- Dead Island har et meget aktivt og entusiastisk community, og vi er glade for at byde medlem nummer 5.000.000 velkommen til Banoi, uddyber han.

Koch Media ser det som et bevis på, at folk stadig er interesserede i gode spil, selvom man er kommet langt ind i en konsolgeneration og ser Playstation 4 og Xbox i horisonten.

Det næste spil i serien, Dead Island Riptide, får premiere til april, hvis alt går som forventet. Det er ment som en mellemting mellem en udvidelsespakke og en egentlig fortsættelse, hvor der både kommer nyt indhold og adskillige rettelser af de fejl, som det første Dead Island modtog kritik for.

Du kan læse Eurogamer.dks Dead Island Riptide artikel for at høre mere.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...