Eurogamer.dk

Commander Keen får åndelig efterfølger

id Softwares grundlægger har søsat en ny indsamling på Kickstarter

Knægten med footballhjelmen er parat til en åndelig efterfølger, hvis du giver en skærv.

Grundlæggeren af id Software, Tom Hall, har i sinde at vende tilbage til tiden med disketter og shareware for at videreføre en af 90'ernes største kultklassikere. Med navnet 'Secret Spaceship Club' er der lagt op til en åndelig efterfølger til Commander Keen-serien, hvis, vel at mærke, at det nye projekt får tilstrækkelig økonomisk opbakning fra dig og mig.

Finansieringen vil nemlig ske via crowdsourcinghjemmesiden Kickstarter, hvor udviklerholdet skal bruge 400.000 amerikanske dollars for at få udgivelsen på plads.

I sig selv er 'Secret Spaceship Club' en klassisk 2D-platformer i stil med 90'ernes Commander Keen-spil. Men herudover får udgivelsen et selvstændigt værktøj, der gør brugerne i stand til at lave deres egne baner og indhold. Det hedder 'Worlds of Wander', og Tom Hall håber, at folk ikke kun vil bidrage med økonomiske hjælpemidler, men også ekstra indhold til spillet.

'Secret Spaceship Club' er på vej til iOS, pc, Mac og Ubuntu Linux. Tom Hall har døbt sit udviklingshold Pieces of Fun og grundlagt det i samarbejde med spilprogrammøren Chris Burke fra Ghost Recon: Commander.

- Vi har brug for mindst 400.000 dollars for at vores hold kan få spillet og contentværktøjet færdigt. Det er ikke kun en åndelig efterfølger til Keen, men også et helt community bygget op omkring udvekslingen af spil. Det betyder ekstra servers og opbygningen af et nyt community, udtaler Hall.

Du kan give en skærv til projektet inde på Secret Spaceship Clubs Kickstarter-side.

Med lidt held er spillet parat på Steam i februar 2014.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...