Eurogamer.dk

Se StarCraft II: HotS's nye sociale funktioner

'Cloaken' viser de nye muligheder fra udvidelsespakken frem

Chat, grupper, klaner og et nyt interface præger Heart of the Swarm

Om knap og nap en måned udkommer den første udvidelsespakke til StarCraft II, Heart of the Swarm, hvor du ud over nye figurer til spillets multiplayerdel også får en superspændende kampagne med Zerg-racen i front.

Men ud over nye ingredienser i spillets singleplayer introducerer Blizzard ekstra funktioner, der skal styrke spillets i forvejen ret enorme flerspillertilbud. Det drejer sig om en stribe sociale værktøjer, der bl.a. gør det lettere at chatte med andre og organisere sig efter evne og interesse.

Spillets community manager, Kevin Johnson, der går under gamer-tag'et Cloaken, viser de nye muligheder frem i en video, der er lagt op på YouTube. Den viser spillets nye brugerflade og chatsystemet, der har fået en ordentlig overhaling. I en kommende video vil vi også få at se, hvordan nye spillere kan træne og udvikle sig uden at få gevaldige onlinestryg fra stærkere spillere.

Se videoen lige her:

StarCraft II: Heart of the Swarm udkommer den 12. marts. Du kan besøge Eurogamer.dks StarCraft II: HotS-profil for at læse meget mere om spillet.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...