Eurogamer.dk

Disse scener kom ikke med i L.A. Noire

Depth Analysis har lagt film ud med sjove fraklip

Se min flotte tunge i filmen nedenfor!

L.A. Noire - Rockstar Games' spil som sætter dig i rollen som detektiv i L.A. - er især kendt for sin meget advancerede ansigts animation. En af de bærende elementer i spillet er nemlig at man skal kunne se på folks ansigtsmimik om de lyver.

For at kunne gøre dette har Rockstar fået hjælp af Depth Analysis, et firma som laver en speciel form for motion capture. Det fungerer ved at de har 32 HD kameraer sat sammen to og to som filmer en skuespiller fra alle vinkler imens personen leverer sine replikker. Alle disse videoer analyseres så og sættes sammen til en 3D model af skuespillerens hoved. Denne teknologi gør dem i stand til at lave nogle enormt realistiske gengivelser af personens mimik.

Men når man arbejder med skuespillere vil der altid ske fejl af og til. Folk glemmer deres replikker, eller kommer til at sige noget forkert. Så man får nogle fraklip. Hvis man har set film som Rush Hour ved man at de fraklip der kommer bagefter kan være ualmindeligt morsomme.

Det der gør L.A. Noires fraklip specielle er at vi ikke ser rigtige mennesker glemme deres replikker, vi ser computerspilskarakter gøre det - og det er noget helt andet end man er vandt til.

Det er specielt sjovt når der fx er en der nyser midt i en replik, eller når der er en der lige skal have rystet tungen lidt for at få styr på sin replik. Se det for dig selv nedenfor.

Kommentarer (3)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...