Eurogamer.dk

Assassin's Creed 1 kunne have haft co-op

"Det blev bare for svært"

Ubisoft har afsløret at de droppede en "enorm" co-op mode som skulle have været med i Assassin's Creed 1.

Spillet skulle have haft drop-in co-op til Crusades-æra missionerne, fortæller Mission Director for Assassin's Creed 3 Philippe Bergeron til OXM. Men introduktionen af Desmond gjorde en ende på det.

"Før vi havde vores Desmond historie og Animus link havde vi en enorm co-op del i spillet," forklarede Bergeron. "Men det blev bare for svært: spilmotoren kunne ikke håndtere det, og vores overordnede metafor passede ikke sammen med det."

"For os var det en stor del af single-player oplevelsen at der var mulighed for co-op, men i den sidste ende passede det ikke sammen med den historie vi havde til Animus."

Ikke før det tredje Assassin's Creed spil - Brotherhood - blev der indført multiplayer, og siden Brotherhood er mulitplayer delen af spillene blev bedre.

"Der var ikke nogen måde at få multiplayer eller co-op til at passe ind i en forfaders minder," konkluderede Bergson. "Din forfader levede sit liv på en bestemt måde, så hvis der skulle være flere mulige historier ville det skabe et paradoks. Det passer ikke sammen."

Mulitplayer delen i det nyeste Assassin's Creed fungerer uden at ødelægge historien, men de er en del af en separat Templar trænings historie.

Assassin's Creed Revelations: Ancestors DLC

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...