Eurogamer.dk

Trænger du til nogle "Perks"? Prøv en Perk-a-Cola

Reddit bruger bringer Black Ops 2 sodavand til live

Ikke bare dine standard Frem fra Ribe.

Nogle gange trænger man lige til en opkvikker. Til det har vi kaffe og andre koffein drikke. Men hvad skal man drikke hvis man vil være bedre til at skyde? Eller hvis man vil kunne bære mere?

Man skal da drikke Perk-a-Cola drikke - kendt fra Call of Duty: Black Ops II's Zombie Mode! Med navne som Deadshot Daiquiri, Speed Cola, Jugger-Nog og Double Tap II Root Beer giver disse drikke dig diverse fordele når du spiller Zombie Mode - og nu har Reddit brugeren Kjkemme lavet kopier af dem i virkeligheden.

I alt har han lavet 10 flasker med indhold i flotte farver. Desuden er der lavet mærkater til alle flaskerne, komplet med liste over ingredienser - som elektricitet, blod, sved, tårer, indvolde og vodka - og ernæringsinformation.

1

Sodavandene er lavet ved at putte madkulør Jones Pure Cane Cream Soda (leveres ikke til DK). Derfor påpeger Kjkemme også at de ikke smager som de gør inde i spillet - hvilket nok er meget heldigt da Revive eftersigende smager af fisk.

I følgende film kan du høre de jingles der passer til hver sodavand og samtidigt lige se hvad de gør inde i spillet.

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...