Eurogamer.dk

Ny melding: PlayStation 4 kommer til Japan og USA inden årets udgang

Med en controller, der har et touchpad i midten

EDGE bringer en ny melding om Playstation 4's lanceringsplaner

Ikke nok med, at Sony har inviteret os til en mulig Playstation 4-fremvisning den 20. februar. Nu er der også sluppet flere detaljer om konsollen ud til forskellige spilhjemmesider.

Den seneste melding går på, at Playstation 4 får premiere i Japan og Nordamerika inden udgangen af 2013, mens vi europæere må vente til år 2014 på at se konsollen på hylderne.

Meldingen kommer fra EDGE, der har snakket med kilder inden for Sonys fire vægge.

Årsagen til de store forskelle i geografi er angiveligt, at det selv anno 2013 er svært at ensarte distributionen i Europa med regionens mangfoldige handels- og toldpolik. Den samme ballade stod på i 2006, hvor PS3 udkom i Japan og Nordamerika, mens det første skete til marts 2007 i Europa.

En anden melding fra Sony-kilderne er, at den nye Playstation får en Dual-Shock-inspireret controller, der dog får et touchpad i midten, hvor Start-, Select- og PS-knapperne er i øjeblikket. Det vil ligne bagsiden af den håndholdte Vita. Controlleren får også en Share-knap, hvor du kan optage videoer og screenshots og let sende dem ud på sociale medier. Efter sigende vil konsollen hele tiden optage og gemme de forgangne 15 sekunder.

Indtil videre er det dog blot spekulation, men vi bliver sandsynligvis meget klogere til Sony-eventet den 20. februar.

Kommentarer (2)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...