Eurogamer.dk

League of Legends Esports hjemmeside er nu live

Nu kan du nemt følge med i LCS

Riot har for et par dage siden fået deres League of Legends Esports hjemmeside op og køre. Hjemmesiden er beregnet til at være en overskuelig måde for folk at følge med i kampene der spilles i League of Legends Championship Series (LCS) i Season 3.

Dette er især interessant for os danskere da vi har et hold med i LCS - nemlig Copenhagen Wolves som i sidste weekend kvalificerede sig ved LCS EU Qualifiers i Polen.

Hjemmesiden bliver stedet hvor man kan se live streams af LCS kampe samt artikler og alt andet nyt. Man kan desuden se statistikker for alle spillerne, som fx deres gennemsnitlige K/D/A Ratio og deres hvor meget guld de i gennemsnittet har tjent per minut.

Der er endnu ikke så meget at se på siden udover et program for hvornår der skal spilles kampe. Der spilles kampe næsten hver weekend fra den 9. februar og indtil slutningen af marts.

I forbindelse med LoLEsports hjemmesiden synes vi at i skal se denne video som er lavet af YouYube brugeren I'm Zidwait. Den fanger stemningen af Esports rigtigt godt og gejler op til at der skal ses en masse LoL i den nærmeste fremtid.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...