Eurogamer.dk

Den næste PlayStation vises sandsynligvis frem den 20. februar

Sony vil afholde en fremvisning af 'fremtiden'

Er 'fremtiden' synonym med PS4, så får vi den nye konsol at se den 20. februar.

År 2013 tegner for alvor til at blive året, hvor vi får de store next-gen-konsoller fra både Microsoft og Sony at se. Sidstnævnte har netop sendt en meddelelse ud til den ganske spilpresse, hvor de inviterer til en 'fremvisning af fremtiden' den 20. februar. Endnu er der ingen detaljer om begivenhedens form eller art, men det læner sig op ad rygterne om, at Sony er parat til at vise den næste Playstation frem forud for de store spilmesser, GDC og E3, til foråret og juni.

At det netop handler om Playstation og ikke et af Sonys talrige andre produkter skyldes, at meddelelsen er ledsaget af en 40 sekunder lang YouTube-video med mystiske billeder og et Playstation-logo.

På baggrund af nyheden mener amerikanske Wall Street Journal, at det gør en 2013-lancering af konsollen mere sandsynlig end tidligere. Rygterne er ellers gået på, at premieren først ville finde sted til foråret 2014 for at aflure Microsofts næste træk og måske prissætte Playstation-konsollen herefter.

Sonys event den 20. februar bliver livestreamet på en endnu ukendt web-adresse, som bliver afsløret hen af vejen. Det sker kl. 24:00 dansk tid.

Du kan se videoklippet lige nedenfor.

Husk også at tjekke Eurogamer.dks Playstation 4 artikel ud for en granskning af hardwaren og den vilde grafik, der er i vente med Playstation 4.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...