Eurogamer.dk

Nintendo: Vi skærer ikke i Wii U-prisen

De har skåret i forventningerne, men vil ikke ændre prisen på den baggrund

Nintendo måtte skære betydeligt i forventningerne til Wii U, da de præsenterede deres seneste kvartalsregnskab forleden. Det får dog ikke Nintendo til at overveje en prisnedsættelse på Wii U for at stimulere efterspørgslen og få langet flere enheder over disken.

Meldingen kommer fra den øverste chef i Nintendo, Satoru Iwata, i et møde med firmaets investorer.

- Vi har taget et ret ufravigeligt standpunkt mht. prisniveauet, og i øjeblikket sælger vi Wii U med tab. Derfor har vi ikke tænkt os at skære i prisen, udtaler han.

- Det er dog blevet ret tydeligt, at vi ikke har kommunikeret den store værdi i Wii U. Det vil vi gøre via et bedre spil-line-up, som kan få folk til at forstå potentialet i konsollen, uddyber han.

Omvendt kritiserer Iwata mange brancheanalytikere, der lægger op til direkte sammenligninger mellem Wii og Wii U. Ifølge ham er de to konsoller ikke kun forskellige mht. funktionalitet og målgruppe, men også med tidshorisonten i forhold til de konkurrerende konsoller fra Sony og Microsoft.

Med udsigterne til en ny Xbox i slutningen af året og en ny Playstation i begyndelsen af 2014 er det muligt, at Nintendo kan sænke produktionsomkostningerne indtil da og sænke selve Wii U-prisen når Xbox'en kommer på markedet. Da vil Nintendo også have et større bibliotek klar, evt. med store titler som Mario Kart og Super Smash Bros.

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...