Eurogamer.dk

Grand Theft Auto 5 kommer ud til september

Endnu ikke noget officielt ord om en PC eller Wii U udgave

Rockstar Games har annonceret at Grand Theft Auto 5 udkommer den 17. september.

Denne dato gælder PlayStation 3 og Xbox 360 udgaverne af spillet. Vi har endnu ikke hørt noget officielt om en PC eller Wii U udgave.

Rockstar har tidligere nævnt at spillet ville komme ud til foråret. Spillet er dog blevet forsinket for at de kunne mere tid til at arbejde på det, fortæller Rockstar.

"Grand Theft Auto 5 forsætter med at skubbe serien i nye retninger; Rockstar North er igang med at lave vores flotteste og mest fordybende verden til dato," siger grundlægger af Rockstar Games, Sam Houser. "Vi glæder os meget til at fortælle mere om spillet i de kommende måneder."

Når spillet udgives til efteråret kommer det til at ligge tæt op af udgivelserne af den næste generation af konsoller. Det er muligt at Rockstar regner med at lave spillet til både denne generation og den næste.

Den pludselige forsinkelse af spillet tyder på at det er en beslutning taget lige for nyligt. Tidligere Rockstar spil som Max Payne 3, Red Redemption og L.A. Noire er alle udgivet omkring maj måned, og Grand Theft Auto 4 udkom den 29. april for 5 år siden, så det er atypisk for Rockstar at udgive spil til efteråret.

First Grand Theft Auto 5 footage

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...