Eurogamer.dk

Genopliv Torchlight II med denne Mod

1 ny Class, 108 Elite fjender, 11 unikke World Bosses og meget mere

Endnu mere kaos og ødelæggelse med SynergiesMOD

Hvis du stadig går og er godt tilfreds med din Torchlight II oplevelse behøver du muligvis ikke læse denne artikel. Hvis du derimod går og tænker at du ikke helt føler at Torchlight II er ligeså sjovt som det var engang er dette lige noget for dig.

For hvad er der lige at lave når man har alt det vildeste grej? Når man har spillet alle karakterer til toppen, og man egentligt bare er kørt lidt træt i spillet.

Løsningen er meget simpel - installer nogle Mods! Der er en del at vælge imellem, men der er én der skiller sig ud: SynergiesMOD.

Den største forandring som den indfører til spillet er at den tilføjer en helt ny Necromancer Class. Her er tale om en type karakter som kan vække skeleter, zombier og andet sjovt til live. Derudover er han - ligesom Necromancer fra Diablo II i sin tid var - ekspert i magi med knogler og gift.

Men Necromanceren er bare toppen af isbjerget. SynergiesMod giver dig også 108 Elite fjender, 6 sjældne drager at bekæmpe, 28 Raid dungeons, 11 unikke World Bosses, 4 nye set legendarisk grej, 16 Tier-1 legendariske våben, nye missioner og en ny by til Akt 5.

Derudover tilføjer den en enkelt lille ting som er min personlige yndlings - mulighed for at respec alle sine skills. Man køber bare en potion, drikker den, og så kan man bygge sin karakter op helt forfra.

Installation af en Mod til Torchlight II er meget simpel. Man downloader en zip-fil hvori der er to .pak filer. Dem lægger man så ind i sin Torchlight II\PAKS mappe. For Steam brugere findes denne mappe i Steam\steamapps\common.

Når man har lagt filerne ind er det bare at starte spillet. Nemmere bliver det ikke.

Se SynergiesMOD i aktion i filmen nedenfor - download det selv her.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...