Eurogamer.dk

EA slukker Medal of Honor

FPS-serien sat 'ud af rotation'

Skuffelsen med Warfighter giver nu en gevaldig pause til Medal of Honor

Sjuskeriet med det seneste Medal of Honor-spil, Warfighter, får nu drastiske konsekvenser for den gamle FPS-serie. Electronic Arts har taget serien 'ud af rotation', dvs. at det igen skal igennem en lang og anonym pause, hvor udgiveren tænker over nye retninger og evt. et nyt udviklingshold. Målet er stadig at få en værdig konkurrent til Call of Duty.

Beslutningen er taget, da Warfighter klarede sig 'langt under forventningerne', som det hedder. Nyheden om Medal of Honors pause kom i et investormøde.

I sig selv var Warfighter et forsøg på at starte Medal of Honor forfra efter en tre-årig pause, hvor EA havde tænkt på nye muligheder for at konkurrere med Call of Duty, Killzone og andre af FPS-genrens populære titler. Derfor gik spillet væk fra det traditionelle Anden Verdenskrig-tema og over i moderne dage, hvor du skulle bekæmpe terrorisme i Afghanistan.

Warfighter blev udviklet af Danger Close i tæt samarbejde med DICE, men modtagelsen var ikke særlig begejstret. Eurogamer.dk smed et 6/10 efter spillet i vores Medal of Honor: Warfighter anmeldelse.

Electronic Arts' spilchef, Peter Moore, mener dog at kritikken var ret skrap i forhold til spillets kvalitet.

I stedet skal mange af ressourcerne fra udviklingen af Medal of Honor bruges til Battlefield og andre sikre skydespil.

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...