Eurogamer.dk

Capcom: Måske starter Resident Evil forfra

Måske skal der helt nye veje til for RE-serien efter det kiksede sjette spil

Produceren af Resident Evil er frisk på et reboot af serien

Efter mange års vekslen mellem klassisk Resident Evil-gys og en mere actionpræget tilgang, antyder Capcom nu, at den 17 år gamle serie står foran en større omvæltning. I et interview med Eurogamer udtaler seriens nuværende producer, Masachika Kawata, der leder udviklingen af den forestående konsoludgave af Resident Evil: Revelations, at han sagtens kan se et totalt reboot af serien i fremtiden. Det skal måske dreje serien i retning af open-world-spil, hvor DayZ lyder som en mulig inspirationskilde.

- Hvis vi eksempelvis valgte at lave Resident Evil som et open-world-spil, kunne vi sagtens bevare seriens stil og gøre det spændende for de mange fans. Det kunne også blive interessant for helt nye spillere. Det vil kræve et reboot for at få serien på plads igen, udtaler Kawata.

Hans arbejde med serien har stået på helt siden det roste Resident Evil 4, og derudover har han tit hjulpet Capcom med andre spil såsom Onimusha, Dino Crisis og PN03. Hvor det næste, selvstændige Resident Evil skal bevæge sig hen vil dog afhænge af, hvad folk synes om det nye Resident Evil: Revelations.

- Når vi har udgivet Revelations på konsollerne, vil vi holde nøje øje med hvordan spillet bliver modtaget og hvad vi får af feedback. Vi får nok en masse tilbagemeldinger fra fans og spilmagasiner, og det vil få stor betydning for seriens fremtid, uddyber Kawata.

Reaktionen fra Kawata kan ses som en indirekte reaktion på, at både anmeldere og forbrugere var meget skeptiske om Resident Evil 6. Trods rigtig meget spilmateriale var det især skellet imellem klassisk RE-gys og lettilgængelig action, der ikke blev optimeret forud for spillets premiere.

Du kan læse Eurogamer.dks Resident Evil 6 anmeldelse lige her.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...