Eurogamer.dk

F.E.A.R.-udviklerhold solgt for 110 mio. kroner

Skal arbejde med et nyt og ukendt konsolspil

Wargaming har købt holdet bag F.E.A.R. 3 for 20 mio. dollars

Udviklerne af World of Tanks, Wargaming, har lagt billet ind på de amerikanske udviklere af det overraskende vellykkede F.E.A.R. 3. En billet til 20 mio. amerikanske dollars, vel at mærke.

Fremover er Day 1 Studios en del af det hviderussiske team, der har markeret sig som en stor part i onlinescenen med World of Tanks. Deres første opgave bliver ifølge dagens pressemeddelelse at udvikle et nyt konsolspil, hvor det dog er for tidligt for os at få oplyst hvad det går ud på, hvornår det skal udkomme og om det skal koste penge.

- Det er et stort skridt for Wargaming at træde ind i konsolbranchen, og vi glæder os til at udvide vores tilstedeværelse på andre platforme end pc, udtaler Victor Kislyi fra Wargaming.

I pressemeddelelsen lægger holdet dog vægt på, at Wargaming ønsker at udvide sine færdigheder og bibliotek indenfor free-to-play-genren, hvor de i forvejen er til stede med World of Tanks. Dette gratis MMO har ikke færre end 45 mio. spillere over det meste af verden, så faktisk er det ikke så overraskende, at Wargaming kan smide så betragtelige summer efter en amerikansk udvikler.

Day 1 Studios satte sig selv på landkortet med F.E.A.R. 3, der overraskede positivt i forhold til holdets knap så succesfulde tidligere projekter.

Eurogamer.dks Mikkel Zangenberg gav spillet 8/10 i sin F.E.A.R. 3 anmeldelse.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...