Eurogamer.dk

Crytek hyrer stor flok Darksiders-udviklere

Et nyt Crytek USA-hold ser dagens lys efter THQ's nedlukning

36 tidligere Vigil Games-ansatte er nu hyret af Crytek

Sidste uges konkursbegæring fra THQ spredte udgiverens talrige serier for alle vinde, men medførte desværre også store fyringsrunder hos mange af THQ's tidligere hold.

36 tidligere THQ-folk har dog fundet et nyt hjem hos Crytek. Crysis-udviklerne har taget en stor del af Vigil Games under sine vinger ved at ansætte 36 af holdets afskedigede medarbejdere. De skal fremover udgøre et nyt Crytek USA-hold, der har til gode at modtage deres første, store opgave.

Crytek købte skydespillet Homefront som en del af THQ's konkursbo, men det er uvist, om Vigil Games får en rolle i denne series fremtid. Tidligere har Vigil stået bag Darksiders-spillet, og derfor gik mange rygter på, at actiontosserne fra Platinum Games ville overtage både hold og Darksiders-licens for at videreudvikle denne. Disse rygter har vist sig ikke at holde stik, for ud over at leve videre i de 36 nyansatte er Vigil Games ophørt med at eksistere.

- Jeg er henrykt over at være del af det nye Crytek-hold, som medbringer nogle af de dygtigste spiltalenter, udtaler Adams, der var øverste chef for Vigil, og som skal lede det nye Crytek USA.

Med dagens grundlæggelse har Crytek hold i Tyskland, Ukraine, Ungarn, Bulgarien, Sydkorea, England, Kina og Tyrkiet.

Crytek købte Homefront for tre mio. danske kroner.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...