Eurogamer.dk

Madden: Ravens vinder Super Bowl

Det bliver nervepirrende med 27-24, men Ravens slår 49ers

Electronic Arts tror på Ravens som vinderne af Super Bowl

90'er-spillet Tecmo Bowl forudså forleden, at San Francisco 49ers slår Baltimore Ravens 31-17 i den kommende Super Bowl-finale i begyndelsen af februar.

Nu prøver et mere tidssvarende spil kræfter med at spå om kampens udfald. Electronic Arts har sat det toptunede Madden-spil med bedre kunstig intelligens og mere nøjagtig spillerstatistik til at simulere kampen, og her er resultatet blevet, at Baltimore Ravens vinder med 27-24 over 49ers. Det bliver i så fald 49ers første nederlag i en Super Bowl-finale, som holdet i den virkelige verden har vundet fem gange ud af fem forsøg.

Den virtuelle kamp blev afgjort i noget nær sidste øjeblik, da Ravens tog et field-goal fra 40-yeard-linjen.

Madden har en foreløbig statistik med syv korrekte resultater ud af ni forsøg. Dette er anden gang, at spillet foreslår 27-24 til en kamp, og det er fjerde år i træk, at det vælger det - med forbehold for hadefulde kommentarer i Eurogamers kommentarfelt - undertippede hold. Selve simulationen foregår kun én enkelt gang.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...