Eurogamer.dk

Black Ops 2 opdateret til Xbox 360

Læs, hvad Treyarch har buffet og nerfet

Fejl er rettet, og ting er blevet stærkere og svagere

En ny og ret betydelig opdatering er sendt ud til Xbox 360-udgaven af Call of Duty: Black Ops 2.

Som den eneste i rækken af 'title updates' er der både konkrete fejlrettelser, nye tilføjelser og balancejusteringer baseret på de informationer, som mio. af spilsessioner har bragt til Treyarchs database. En tilsvarende patch vendes ude til Playstation 3 'snart', som det hedder fra udvikleren.

Det er nu muligt at streame direkte video fra alle Public Matches, ligesom det bliver muligt at fremvise sin rang på et Player Card, hvis du bliver League Best i en sæson. På balancesiden er det især rifler og streak-våben, der er blevet ændret på.

Fraset Swarm, som er den eneste streak-skill til at miste kræfter, bliver både Death Machine, Warthog, Dragonfire og AGR opgraderet. Blandt riflerne bliver headshots lettere med en M27 og Type25, mens FAL OSW bliver svækket med mere recoil.

I de øvrige våbengrupper er justeringerne knap så bombastiske. Du kan læse om alle opdateringens tilføjelser inde på Call of Duty-communitysiden.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...