Eurogamer.dk

Ubisoft scorer spilguru på THQ-konkurs

En ledende skikkelse bag Prince of Persia og Assassin's Creed arbejder nu igen for Ubisoft

Den enes død, den andens brød. Ubisoft Montreal får gode kræfter efter THQ's konkurs...

Efter spiludgiveren THQ's nylige konkurs er firmaets mange serier og hold blevet spredt for alle vinde, noget som Eurogamer skrev om i gårsdagens nyhed. Nu tegner der sig nogle konturer af hvorfor Ubisoft var særligt interesserede i at overtage THQ Montreal og deres kommende projekter, '1666' og 'Underdog'.

I en offentlig udtalelse melder chefen for Ubisoft Montreal, Yannis Mallat, at holdet glæder sig til et gensyn med Patrice Désilets, der formentlig skifter tilbage til Ubisoft som led i den nye overtagelse.

- Vi er meget glade for at skulle arbejde sammen med ham igen. Jeg skal have middag med ham i aften, hvor vi skal snakke nærmere om tingene, udtaler Mallat.

Patrice Désilets har tidligere arbejdet som creative director på det første og andet Assassin's Creed samt medvirket til den moderne del af Prince of Persia-serien, der blev sparket i gang med Sands of Time og derpå talrige fortsættelser.

Det menes, uden dog at være bekræftet, at Désilets ledte udviklingen af '1666' hos THQ Montreal indtil konkursen blev begæret. Jobbet som førende designer i THQ Montreal havde han haft siden sommeren 2011.

Ubisoft betalte 2,5 mio. amerikanske dollars for at overtage både THQ's Montreal-hold og deres to igangværende projekter. Det vides ikke, om de to spil skal skrottes eller gøres færdig med hjælp fra Ubisoft.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...