Eurogamer.dk

Følg PlanetSide 2's seksmånedersplan

SOE viser, hvad de vil med de næste seks måneder i PlanetSide 2

Et nyt kontinent og hjælp til farveblinde. Der er meget i vente i PlanetSide 2 over de næste måneder

På Eurogamer.dk var vi meget begejstrede for PlanetSide 2, da vi anmeldte Sonys nye, store onlineskydespil i december. Over de næste seks måneder bliver der endnu mere at glæde sig til, for måned for måned vil Sony lægge nye funktioner og nyt materiale ind i spiloplevelsen gennem en målrettet opdateringsindsats.

For at give et bedre overblik og for at bede om gamernes input har SOE lavet en online roadmap, hvor du kan se planen for opdateringer over de næste seks måneder.

Besøg SOE's roadmap på PlanetSide 2 hjemmesiden.

Blandt andet kan man se, at denne januarmåned skulle være brugt til nye maskingeværer og nye spawnsystemer, mens der i løbet af de næste måneder kommer et nyt nyt kontinent, 'Hossin', et bedre ressourcesystem og sågar hjælp til farveblinde. Listen kan uden tvivl forventes at blive opdateret løbende, efterhånden som PlanetSide 2 vokser og kampene bliver større.

PlanetSide 2 er som udgangspunkt gratis at spille, men koster penge for enkelte fordele, der kan gøre spiloplevelsen hurtigere og lettere. Udgangspunktet for gameplayet er store intergalaktiske kampe, hvor du både kan kæmpe til fods eller i køretøjer sammen med andre.

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...