Eurogamer.dk

DayZ-udviklere: Det bliver nyt i zombiespillet

De ekstra forsinkelser bliver nu betalt, udvidelse for udvidelse

Se alt det nye materiale, som Bohemia propper i stand-alone-udgivelsen af DayZ

Det har været populært i adskillige måneder som en mod-udvidelse til ArmA 2, og snart er zombiespillet DayZ på vej som en selvstændig spiludgivelse med nyt materiale. Oprindeligt var planen at sende spillet ud i december måned, men det blev forsinket, da udviklerne fra Bohemia Interactive ønskede at tilføje ny teknologi og flere spilfunktioner til spillet.

Nu bliver der sat konkrete ord på hvilke aspekter af DayZ-oplevelsen, der kan forventes at gennemgå store overhalinger i den færdige version. Bohemia har lagt en lang skrivelse online, hvor de gennemgår hvert enkelt område.

På grafiksiden kan vi eksempelvis forvente bedre lyseffekter og en ny tilbygning til grafikmotoren, der gør tåge mere fyldig og måske kan hjælpe med at gøre atmosfæren endnu mere anspændt. Bohemia vil også skabe en ny serverstruktur, forbedre inventorysystemet og gøre det muligt at skræddersy din figur og dine våben.

Desværre er noget af det eneste information, der udebliver fra dagens melding, hvornår vi faktisk kan forvente at se DayZ dukke op på Steam. Bohemia skriver blot, at det kommer, når det er klart.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...