Eurogamer.dk

Terraria kommer til PS3/X360 til februar

Bliver det lige så stort som MineCraft?

2D-fortolkningen af MineCraft får sin premiere til PS3 og Xbox 360 om en måned

Efter lidt over halvandet år til pc er tiden snart inde til, at Re-Logic sender Terraria ud til Xbox Live Arcade og Playstation 3 Network. Det fremgår af en helt ny video, som holdet har lagt ud på YouTube, og som Eurogamer glædeligt gengiver nedenfor.

Planen er at udsende begge versioner i løbet af februar måned.

Ud over at videreføre Terrarias gameplay, der bedst kan beskrives som en 2D-fortolkning af MineCraft, laver holdet en del om på formularen for at få projektet ind på det rette konsolspor. Der kommer bedre kort, bedre indlæringskurver, bedre våben og mere musik, kæledyr og bosser. Du kan også spille sammen med op til otte mennesker via Terrarias onlinedel. Vil du hellere spille hjemme foran fjernsynet med vennerne, er der plads til, at fire kan gøre det på samme tid.

Indtil videre er der solgt 1,6 mio. eksemplarer af spillet siden det fik premiere den 16. maj år 2011. Det bliver spændende at se, om Terraria kan få samme greb i gamerne som konsoludgaven af Minecraft, der er blevet en gigantsucces på Xbox Live og Playstation Network.

Der er endnu ikke sat priser på Terrarias nye versioner.

Kommentarer (2)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...