Eurogamer.dk

Tecmo Bowl forudser: 49ers lammetæver Ravens

San Francisco 49ers vinder Super Bowl med en bredside til Ravens

Er man i tvivl om sine sports bets, så spørger man da et tudsegammelt NES-spil

Når folk kan sætte deres lid til blæksprutter for at få Oddset-tips, kan videospil mindst lige så godt bruges til at gætte resultatet af den forestående Super Bowl-finale den 3. februar i New Orleans.

Som en årlig tradition har fans af det tudsegamle Tecmo Bowl, der udkom til Nintendo NES i 1990, igennem de seneste mange år simuleret finalekampene med en tidssvarende liste over hvert holds spillere. Kampene udspilles af to computermodstandere uden menneskelig indblanding.

Resultatet af den simulerede kamp mellem San Francisco 49ers og Baltimore Ravens blev en total sejr til 49ers på 31-17. Ravens' quarterback, Joe Flacco, havde simpelthen en grufuld dag med knap 33% træfsikkerhed i sine afleveringer. Omvendt nåede 88% af Kaepernicks pasninger frem til holdkammeraterne, og så må det siges at være svært at stille noget op.

Dog skal det tages i mente, at den 20 år gamle, kunstige intelligens måske er en anelse underdanig. Syv points bagud valgte Ravens at prøve kræfter med et 64-yard field goal i fjerde quarter med 1:20 igen. Vi tænker ikke, at de havde truffet samme valg i virkeligheden.

Se hele kampen lige her (og det er ok at slukke for musikken):

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...