Eurogamer.dk

THQ's solgte spilserier er nu fordelt

Se, hvem der fremover skal udvikle Saint's Row, WWE og Company of Heroes

SEGA har overtaget størstedelen af THQ's kendte spilserier, viser et nyt brev fra THQ's ledelse

Den sidste akt af THQ's konkursbegæring er ved at nærme sig sin afslutning. Efter en lang og omfangsrig budkrig er det nu blevet besluttet, hvem af de konkurrende spiludgivere, der fremover skal videreudvikle THQ's populære seriekatalog.

I et brev til sine ansatte fortæller Brian Farrell, der er øverste chef for THQ, om fordelingen.

Først og fremmest bliver SEGA den fremtidige ejer af Relic Entertainment og således ansvarlig for Company of Heroes-serien, hvor CoH 2 stadig afventer at blive udgivet.

Tyske Koch Media, der har haft lidt at gøre med S.T.A.L.K.E.R. og Anno-serien, har købt Volition og skal dermed guide Saint's Row- og Metro-serierne videre ind i fremtiden. Crytek har købt Homefront, mens Take-Two har lagt billet ind på WWE-wrestlingserien og et endnu ukendt projekt ved navn Evolve. Ubisoft har købt THQ Montreal og skal afslutte arbejdet med South Park: The Stick of Truth, der ventes ude i USA til marts.

Det samlede salg af alle serierne ventes at indbringe knap 70 mio. dollars til kreditorerne.

Fordelingen er endnu ikke fuldstændig, og hvis ikke det lykkes at få afsat alle aktiver, vil de blive en del af konkursboet til videre fordeling blandt tilgodehavende kreditorer.

Især bliver det spændende, om Darksiders når at få en ny ejer. Det går i øjeblikket rygter om, at de actiontossede folk fra Platinum Games ser et vist potentiale i denne serie. Holdet bag Darksiders, Vigil Games, er lukket og har afskediget samtlige ansatte, så bliver det ikke muligt at finde en afløser til at bygge videre på serien, går den mest sandsynligt til grunde.

Kommentarer (5)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...