Eurogamer.dk

Bøssernes planet i Star Wars

Planeten Makeb i Star Wars: The Old Republic giver helt nye NPC-dialogmuligheder

1

Jabba the Hutt byder velkommen til Makeb.

På overfladen er Makeb er anonym planet, gemt væk i et hjørne af en galakse langt, langt borte. Går man i kredsløb om Makeb med sin Tusindårsfalk, vil man hurtigt opdage, at den ikke er helt som de andre.

Makeb er nemlig stedet, du skal besøge, hvis du er opsat på samvær med homoerotisk kant i masseonlinespillet Star Wars: The Old Republic.

Texas-baserede BioWare, der står bag The Old Republic, har, meget beundringsværdigt i øvrigt, besluttet, at det fremover skal være muligt for spillets figurer at indgå i homoerotiske forhold, og denne praksis kommer altså til at foregå på Makeb, og kun på Makeb.

Trods sin tidsvarende og åbensindede ideologi er Makeb ikke det medmenneskelige paradis, det måske lyder til at være. Hutterne, en race kendt for ekstrem fedme og sadisme, styrer nemlig planeten med hård hånd. Også selvom de tilsyneladende ikke har noget imod bøsser og lesbiske, nej, faktisk er Makeb den eneste planet i hele galaksen, hvor du gennem præfabrikerede dialoger kan flirte med personer af samme køn som dig selv, så er det ikke omkostningsfrit at flirte.

2

Et udvalg af mulige samtalepartnere.

Den slags udskejelser kommer nemlig som del af en betalt opdatering kaldet The Rise of the Hutt Cartel, der udover homokæresteri åbner op for anden ny funktionalitet, herunder PvP-udvidelser og mulighed for at kopiere sin avatar til offentlige testservere.

Mange spillere er selvfølgelig ærgerlige over, at BioWare har begrænset de homoseksuelle NPC'er (computerstyrede personer) til Makeb, men i BioWares forsvar skal det siges, at Star Wars-onlinespillet går så dårligt rent økonomisk, at de formentlig ikke har ressourcer til at rulle det ud over hele spilverdenen.

Her er traileren til den nye udvidelse til Star Wars: The Old Republic:

Kommentarer (8)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...