Eurogamer.dk

Capcom udgiver Ghostbusters-spil til iOS

Bekæmp det overnaturlige fra din iPhone

Capcom har udgivet et Ghostbusters spil til iOS under den simple titel "Ghostbusters".

Spillet lader dig tage rollen som de fire Ghostbusters og går ud på at du skal rekruttere nye medlemmere og besejre overnaturlige fjender på tværs af New York. Kampe er i real-time, og man styrer ved at trække sin trup omkring og udstede ordrer til dem.

Imens man kæmper sig igennem et tårn som er hjemsøgt af den stakkels studine som Venkman torturerede i starten af den originale film, tjener man point til få nyt udstyr, nye rekrutter og nye evner som skal hjælpe dig i kampen imod de overnaturlige fjender.

Ghostbusters er gratis, men som så mange andre spil kan man købe sig til ting inde i selve spillet.

Spillet er lavet af Beeline. Se det i aktion i traileren nedenfor.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...