Eurogamer.dk

Alle Disney Infinity-udvidelser findes på DVD'en

Men koster at få adgang til

I princippet er alt Disney Infinitys materiale ombord på den første DVD, men Disney vil tage sig klækkeligt betalt for at give dig adgang til udvidelserne

Disney har nøje udtænkt forretningsmodellen bag sit sommeraktuelle Infinity-projekt, der skal tage kampen op mod Skylanders Giants og skabe en endnu større dille blandt det yngre publikum.

Alle de planlagte udvidelser til spillet, hvad enten det er ekstra baner eller nyt materiale til at bygge gamernes egen Infinity-park, følger med på DVD'en, når man køber den første version af spillet. Til gengæld koster det penge at låse op for de indbyggede, såkaldte 'on-disc expansions', enten ved at købe ekstra Infinity-figurer eller specielle udvidelsespakker over internettet.

Nyheden kommer fra en ledende chef hos Disney, John Vignocchi, der må antages at have talt over sig i interviewet med Videogamer.

Denne praksis blev udbredt i forrige konsolgeneration, hvor problemer med lagerkapacitet og internetforbindelser gjorde det nødvendigt til bl.a. Xbox-konsollen. Siden er det dog blevet udskældt som kyniske metoder, der bl.a. har fået japanske Capcom til at undskylde deres brug af denne 'on-disc DLC'-metoden. Forbrugerne har typisk klaget over, at de i princippet ejede materialet, når nu det lå på disken, og at metoden uretmæssigt holdt dem fra at gøre brug af det.

Omvendt har udgivernes argument været, at de skulle hente noget af profitten hjem, der ellers blev spist af videresalg af brugte spil og store omkostninger ved at udvikle udvidelserne.

I interviewet påpeger Vignocchi, at teknologien i fremtiden vil gøre det mere fleksibelt at levere friskt materiale over internettet, når de nye konsoller med større lagerplads bliver alment eje.

Disney har store planer med den nye Infinity-serie, og de har tænkt sig at tage sig godt betalt for underholdningen.

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...