Eurogamer.dk

Sådan ser Dead Island Riptide ud

Forsvar din base med maskingevær eller udforsk øen med både

Der er nu lagt en ni minutter lang video ud med gameplay fra Deep Silvers efterfølge til Dead Island.

Videoen fra IGN, som du kan se nedenfor, viser en en type mission hvor det går ud på at forsvare et område, hvilket er en nyt til Riptide spillet. Man ser spilleren finde en helikopter som er styrtet ned. I helikopteren finder han et maskingevær som han kan tage med tilbage til basen for at forsvare imod zombierne. Desværre ser det ud til at man kun kan placere maskingevær på forudbestemte positioner. Udover at montere våben kan man forsegle sin base ved at bygge hegn ved indgangene, som midlertidigt kan forsinke zombierne og dermed give dig tid til at skyde dem.

Endnu en ny funktion i Riptide er både. På grund af en storm er både den eneste måde at komme hurtigt rundt på øen. Man kan sidde flere mennesker i en båd på en gang, sådan at én spiller styrer båden, mens andre kan skyde.

Dead Island Riptide udkommer den 26. april til Xbox 360, PS3 og PC.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...