Eurogamer.dk

En ulv i fåreklæder

Gameboo: emulatorsystem i Game Boy-krop

Secret Agent Gamer

Håndholdte emulatorer har været at finde på markedet længe. Den originale PSP kunne hackes så man kunne installere emulatorer på den, man kan installere emulatorer på sin tablet eller smartphone og man kan endda købe håndholdte konsoller som udelukkende er beregnet til at køre emulatorer.

Netop sådan en er det følgende projekt baseret på. Idéen er at tage Dingoo A330 Handheld Emulator og bygge den ind i kroppen fra en original Game Boy.

1

Sådan en skal bygges ind i en Game Boy. Intet problem.

YouTube bruger og blogger LXL15 byggede denne geniale kreation som en fødselsdagsgave til en kammerat, og han har været flink nok til at dokumentere hele processen så andre kan efterligne den.

Gameboo kan blandt andet køre ROMs til GBA, SNES, NES, Sega Mega Drive og selvfølgeligt almindelige Game Boy ROMs. Der er mulighed for at tilslutte den til TV gennem et specielt stik og at spille med en trådløs controller. Den indbyggede skærm har en opløsning på 320x240 - og er selvfølgeligt i farver (sort/hvid i 2013? Nej tak).

2

Hold tungen lige i munden.

Væk er de gamle AA-batterier fra Game Boy, i stedet er der et genopladeligt batteri, som skulle give op til 8 timers spilletid pr. opladning. Batteriet lades igennem Mini USB, hvilket også bruges til at lægge spil over fra computeren. Spillene lagres på Mini SDHC-kort eller på de interne 4 GB.

For at kunne bygge Gameboo, har LXL15 købt Dingoo A330 og to originale Game Boys. Det var nødvendigt med to, for at have reservedele, og fordi Dingoo har 4 knapper, i modsætning til Game Boys 2.

Se LXL15s YouTube video af hans Gameboo nedenfor.

Kommentarer (3)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...