Eurogamer.dk

Crysis 3-beta i slutningen af januar

Prøv den nye Hunter Mode

Der kommer til at være en offentlig Crysis 3 Multiplayer beta for alle platforme - PC, PS3 og Xbox 360 - fra den 29. januar.

Man kan prøve 2 holdbaseret Game Modes og 2 baner. Betaen er oppe i 2 uger.

Den ene Game Mode er Crash Site. Her går det ud på at finde og forsvare bestemte beligenheder - og selvfølgeligt at dræbe fjenderne.

hunter

Hunter!

Den anden Game Mode er det nye Hunter Mode. Her er der to spillere som har Nanodragt på og er bevæbnet med Predator buen. De er Hunters. De resterende 10 spillere (eller 14 hvis det er på PC) er så Cell tropper. Spillet går ud på at Hunters skal jage Cell tropperne. Hver gang de dræber en, kommer han til live som en Hunter.

Målet med spillet er at Hunters skal dræbe alle Cell soldater før tiden løber ud.

De to baner man får lov at prøve er Airport og Museum, som begge ligger i New York, som dog er lidt anderledes end vores moderne New York - der er nemlig vokset en regnskov op i byen.

Man får mulighed for at prøve den nye Rip & Throw evne, som lader dig bruge omgivelserne som våben eller skjold. Desuden får man mulighed for at prøve det tre-benede alien våben pinger.

I multiplayer betaen ser vi også New York Feed systemet, som minder enormt meget om Battlelog. Systemet sporer hvad dine kammerater laver, og giver samtidigt dig Challenges som du kan gennemføre.

Crysis 3 udkommer den 21. februar i europa. Hvis du forudbestiller får du Hunter Edition og mulighed for at downloade Crysis 1.

Hvis du køber hunter Edition får du Predator buen og Hunter modulet til din Nanodragt. Derudover starter du multiplayer som level 5, og får et anderledes udseende til din Predator bue.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...