Eurogamer.dk

Apples magiske jul

iPad salg kan ende med at overhale PS3 og Xbox 360

Apple har haft en helt fantastisk jul - de har tjent $13,1 milliard på bare 3 måneder.

I de 3 måneder (Apples 1. kvartal) har Apple solgt 47,8 millioner iPhones, 22,9 millioner iPads, 4,1 million Macs og mere end 2 millioner Apple TV.

smaug

Nej nej, det er ikke Smaug, det er bare Tim Cook.

Der er nu så meget fart i iPad salget at de kan nå op på 90 millioner solgte enheder i 2013, bemærker GamesIndustry.biz. På bare ét år kan iPad dermed overhale det totale antal solgte PS3 eller Xbox 360.

Det er endnu vildere med iPhone. De kan nå op på 200 millioner solgte enheder i 2013.

I den samme periode sidste år solgte Apple 37 millioner iPhones, 15,4 millioner iPads, 5,2 millioner Macs og omkring 1,2 millioner Apple TVs.

Apple bemærker desuden at der i alt er blevet downloadet mere en 40 milliarder apps og der er udbetalt mere end $7 milliarder til udviklerne. Spil er de mest populære apps, så mange af pengene er røget den vej.

På trods af den store succes er Apples aktie dog faldet mere end 10 procent siden offentliggørelsen. Det er formentlig fordi investorer frygter et fald i salg.

Apples Tim Cook er "enormt spændt" på det kommende år og fortæller at Apple har et "meget fuldt" program for i år.

Apples penge reserver er nu så store - $137,1 milliard (766,38 milliard) - at der efterhånden burde være en drage som Smaug til at passe på dem.

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...