Eurogamer.dk

Nintendo viser nyt Yoshi og Fire Emblem til Wii U

Gamle klassikere genopstår til Wii U

Folkene bag Kirby's Epic Yard prøver nu kræfter med en anden kendt Nintendo-figur

Nintendo lukker op for sluserne og har planer om talrige nye Wii U-titler, der bygger på gamle serier og figurer fra konsolgigantens univers. I første omgang drejer det sig om et nyt Yoshi, et nyt Fire Emblem, et nyt Wii Party og en ny titel fra Xenoblade-udviklerne Monolith Soft.

Alle spillene udkommer til Nintendo Wii U uden planer om tilsvarende 3DS-versioner.

Særligt det nye Yoshi-spil bliver spændende, for det bliver udviklet af folkene bag det anmelderroste Kirby's Epic Yarn til den oprindelige Wii. Holdet lover at bevare den skæve grafikstil fra Kirby-spillet og flette den ind i de 2D-platformsspil, som Yoshi igennem tiden har deltaget i. Af den grund har Nintendo hentet en af de oprindelige udviklere af netop Yoshi's Island og Yoshi's Story, Takashi Tezuka, ind for at guide udviklingen.

Det nye Fire Emblem er derimod ret ubeskrevet, men det er på vej i et samarbejde mellem Nintendo og Atlus. Spillet får navnet 'Fire Emblem vs. Shin-Megami Tensei'. De gamle Fire Emblem-spil var taktikbaserede rollespil i stil med Final Fantasy: Tactics, men om der blæser nye vinde ind over Wii U-versionen, må vi afvente for nu.

Endelig skal Monolith Soft stå bag et nyt og indtil videre unavngivet rollespil til Wii U. De har tidligere prøvet kræfter med det vellidte Xenoblade Chronicles, men om det denne gang bliver endnu et Xenoblade-spil, kan vi kun gisne om. Dømt ud fra den første video er der både elementer fra Monster Hunter og Xenoblade. Wii Party-spillet udkommer inden udgangen af 2013 og introducerer en række minispil, hvor du skal bruge Wii U's GamePad.

2

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...