Eurogamer.dk

Mario, Mario Kart og Super Smash Wii U bliver vist frem til E3

Nintendo ruller det store skyts ud til E3-messen til juni

Det næste, store 3D Mario og Mario Kart får debut til E3-messen i starten af juni

Nintendo tager nu til genmæle overfor kritikken af, at deres nye Wii U-konsol har en akut mangel på store spiltitler med alle de klassiske Nintendo-figurer. I en internetudsendelse har konsolgiganten meddelt, at der både er et nyt, stort 3D-baseret Mario og et nyt Mario Kart på vej til Wii U.

Vi får begge spil at se til E3-messen i starten af juni, hvor der åbenbart er lagt op til, at Nintendo vil sparke gang i optimismen blandt sine trofaste 'core'-gamere. Der har været kritiske røster af, at New Super Mario Bros. Wii U var det eneste, fraset Nintendo Land, som Nintendo kunne medbringe på konsollens premieredag.

Det nye Mario udvikles af holdet bag det første Super Mario Galaxy, og søreme så, om ikke også det nye Mario Kart udvikles af holdet bag Mario Kart Wii fra 2008. Det drejer sig om Nintendos interne Tokyo Group 1 og Software Group 1.

Som en lille sidebemærkning til disse ret store annonceringer lader det sig også forlyde, at vi ser mere til Super Smash Bros. Wii U i løbet af Nintendos E3-pressekonference. Selve E3-messen løber af stablen fra den 11. til 13. juni, og oftest holder de tre store konsolproducenter deres pressekonferencer i dagene eller timerne op til selve messens begyndelse.

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...