Eurogamer.dk

Firefall offentlig beta i denne weekend

Prøv kræfter med Red 5's skydespil

Det længe ventet Free-to-play skydespil Firefall bliver tilgængelig for pøblen - altså alle os uden beta key - for første gang nogensinde i den kommende weekend. Det bliver den første af 3 "stress tests" for at undersøge hvor godt serverne klarer større mængder af spillere.

Den første stress test kører fra den 25. januar indtil den 28. januar. De næste to er planlagt til februar og marts.

Hver af disse stress tests bliver akkompagneret af konkurrencer som skal lære spillerne om spillet. Den første konkurrence går ud på at lave det bedste skillshot. Det vil sige at spillere skal filme at de laver nogle vilde skud, og har så en chance for at vinde Firefall varer eller Razr udstyr. Der er også en screenshot konkurrence i samme kategori, hvor man skal tage et billede af det flotteste skud, som så bliver lagt på Firefalls Facebook side.

"Efter vi med succes gennemførte nogle kontrollerede stress-tests i slutningen af sidste år er vi meget spændte på at rykke videre til næste fase," fortæller Red 5 Studios Vice President for udvikling, James Macauley. "Det er første gang vi åbner Firefalls servere for alle interesserede. Vi ser frem til at modtage en masse nyt feedback og data som kan hjælpe os med udgivelsen senere i år."

I anledningen af den første stress test har Red 5 udgivet den følgende trailer for at vise den seneste udgave af spillet frem. Man kan skrive sig op til beta weekenden her.

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...