Eurogamer.dk

Analytiker: Nintendo er for langsom

Michael Pachter mener, at Wii U skulle have været udgivet for lang tid siden

Både Wii U, Wii Mini og onlineplatformen MiiVerse er flere år bagud, mener Michael Pachter fra Wedbush-Morgan

Nintendo kunne have brugt de seks år mellem Wii og Wii U til langt mere end tilfældet har været. Og faktisk burde firmaets seneste produkter, Wii U og Wii Mini, være udgivet for flere år siden for at have spillet en væsentlig rolle.

Så hård er dommen for den velkendte spilbrancheanalytiker, Michael Pachter, der til daglig arbejder for Wedbush-Morgan og har sit eget brancheprogram på GameTrailers.

- Jeg mener, at Nintendo er nogle år bagud. Wii U er blot en 'Wii HD' og den kommer flere år for sent. Wii Mini ville også være en god idé anno 2008 og 2009, og eShop'en kommer også syv-otte år for sent.

- Stakkels Nintendo. Jeg synes, at de prøver alt for hårdt med forskellige ting, og det tager altid tid at få modellen helt på plads, udtaler Pachter.

Nintendos Wii U udkom i november måned i USA og Europa, men begejstringen fra forbrugerne har ikke været så enestående som da Wii udkom i 2006. De første tal tydede på, at der 'kun' blev solgt 400.000 maskiner i løbet af den første måned på markedet. Det fik Nintendos egne chefer til beskedent at erkende, at 'konsollen ikke sælger ringe'.

Wii Mini udkom derimod kun i Canada i december til en budgetvenlig pris på 99 canadiske dollars. Det er endnu uvist, om denne model også får premiere i USA eller Europa.

Kommentarer (4)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...