Eurogamer.dk

Paradox åbner egen onlinebutik med rabatter

De svenske strategieksperter søsætter en ny onlinebutik

Køb alle de gode Paradox-strategispil i firmaets nye butik

Paradox Interactive har nu opbygget et så stort katalog af dybe og ofte komplekse strategispil, at det svenske firma har åbnet sin egen onlinebutik med udsalg af alle sine udgivelser titler. Det sker tilmed med rabatter på 55% i anledning af butikkens åbning. Du kan spare det pågældende beløb på alle Paradox' titler igennem tiden, sågar nogle af de seneste titler såsom Crusader Kings II til 13,5 britiske pund.

Du kan besøge Paradox' webshop lige her.

Tidligere har Paradox haft størst succes med at udbrede sine spil på Steam og andre digitale distributionstjenester, men der er en helt særlig grund til, at svenskerne nu mener at kunne understøtte deres egen butik. Ikke færre end 500.000 mennesker har meldt sig ind i Paradox' diskussionsfora, og det giver en kundebasis, der med de rette rabatter i forhold til andre tjenester kan give firmaet en konkurrencemæssig fordel.

- Vi begyndte som udvikler i strategigenren og disse spil er fortsat drivkraften bag diskussionerne på vores forum. Det kan være kritik af vores historiske friheder med Crusader Kings eller det kan være håbefulde fans, der ser frem til kommende titler såsom Dungeonland og The Showdown Effect, udtaler Fredrik Wester, der er øverste chef for Paradox.

Netop Dungeonland, der er det næste spil fra Paradox, vil i modsætning til de oprindelige planer om en onsdagsudgivelse først udkomme den 29. januar. Det skal gøre lanceringen 'bedre', som det hedder.

Martin Wiinholt fra Eurogamer.dk havde rosende ord til Paradox' udviklere i sin Crusader Kings II anmeldelse.

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...