Eurogamer.dk

Mikro-transaktioner i Dead Space 3

Utålmodige spillere kan købe sig til bedre våben

1

I Dead Space 3 er det muligt at købe de nødvendige dele til at lave bedre våben inde i spillet, har Eurogamer.net fundet ud af.

Vores engelske søstersite opdagede noget at der blev nævnt en form for DLC da de for nyligt fik mulighed for at prøve spillet. Hvis man forsøgte at bygge et våben som man ikke havde nok dele til dukkede der en besked op.

I den stod der følgende: "Kan ikke bygges. Ikke tilstrækkelig ressourcer."

Disse ressourcer kan findes inde i spillet ved hjælp af Scavenger Bots, eller kan købes gennem en butik inde i spillet.

"Man kan købe ressourcer med rigtige penge, men Scavenger Bots kan også finde den valuta som man bruger i butikken," fortæller Yara Khoury, Associate Producer på Dead Space 3 til Eurogamer.net. "Så man er ikke tvunget til at bruge rigtige penge."

Khoury kunne ikke fortælle hvor meget mikro-transaktionerne ville komme til at koste, men hun fortalte at der kommer til at være flere forskellige pakker af valuta til spil butikken som man kan købe. Man kan formentligt forvente et system i retningen af League of Legends, hvor man får mere for pengene jo mere man køber.

Men selv hvis man spenderer hele sin opsparing er det ikke muligt at få de bedste våben fra starten.

" "Der er mange våben dele som kun er tilgængelige senere i spillet. Medmindre man spiller igennem for anden gang [i New Game Plus funktionen]," forklarer Khoury.

Dead Space 3 er det første spil i serien der har mikro-transaktioner. Det er dog ikke det første EA spil hvor det findes. I Mass Effect 3 var det også muligt at købe sig til fordele i multiplayer delen, og Assassin's Creed 3 benytter sig af et lignende system.

Kommentarer (7)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...