Eurogamer.dk

Mario Kart i rigtige go-karts

Med Power-Ups og det hele

Hvad gør man når man er splittet mellem at spille Mario Kart og at tage ud og køre rigtig go-kart? For to amerikanske ingeniører var svaret meget let - de lavede da bare deres egen Mario Kart bane med rigtige go-karts og brugebare power-ups.

Hunter Smith og Ben James står bag projektet, som går ud på at de har rigget nogle go-karts til at kunne styres igennem en lille computer. Desuden er de udstyret med en RFID læser. Dette skal bruges til at opfatte når man samler en power-up op eller når man bliver ramt af en.

Alle go-karts er låst til kun at kunne give 75% gas indtil de får en power-up.

Power-ups hænger i kasser over banen, som spillerne så skal rive ned i det de passerer. Hunter og Ben lavede 6 power-ups til deres "spil" - svampen (mulighed for 100% gas i en kort periode), rød og grøn skildpaddeskjold (affyres gennem en lufttrykkanon og gør at man bremser og ikke kan dreje), bananer (tvinger ens go-kart til at dreje skarpt til siden hvis man kører over dem), stjerne (100% gas til ham der har den og bremser folk som han kører tæt på) og til sidst lynet (alle andre go-karts tvinges til at bremse).

Hunter og Ben lavede projektet i samarbejde med Waterloo Labs, og på deres hjemmeside kan man finde vejledninger og software til selv at bygge et lignende system.

Med lidt justeringer hist og her er det ikke utænkeligt at et lignende system kunne sættes i kommercielt brug - hvilket man kunne håbe at nogen ville gøre. Indtil da må vi nøjes med konsoludgaven.

I nedenstående video kan du se at der hurtigt opstår sjov og ballade så snart spillerne begynder at få fat i nogle power-ups.

Kommentarer (2)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...