Eurogamer.dk

Gigantisk Nintendo NES-controller i Lego

Til de helt store gamere

Man kan være vild med Nintendo spil - og så kan man være usandsynligt vild med Nintendo spil.

I sidste kategori finder man personer som Baron Julius von Brunk. Han besluttede sig i sommeren 2012 at han ville bygge en Nintendo NES controller ud af Lego. I slutningen af 2012 stod hans skabelse så færdig. En halvanden meter bred controller som kunne tilsluttes en computer via USB.

Det hele startede med at han blev kontaktet af Ripley's Believe It or Not i forbindelse med præmieren af The Dark Knight Rises. De ville have ham til at bygge en kopi af Batmobilen ud af Lego - og uden pauser, som en form for "speed run".

Desværre blev projektet droppet grundet skyderierne under premieren i Aurora, Colorado.

2

Til de helt store gamere.

Der var dog allerede købt en masse Lego ind så Baron Julius von Brunk forsøgte desperat at finde på et andet projekt at bruge klodserne til. Til sidst fandt Baronen ud af at der var 25 års jubilæum for udgivelsen af Legend of Zelda til NES ca. en uge efter Batman præmieren, altså den 27. juli.

Han forslog til Ripley's at han kunne bygge en enormt NES controller til dem, men det var de ikke interesseret i at være med.

Baronens interesse var dog vakt så han besluttede sig at føre projektet ud i livet selv - og på trods af diverse komplikationer undervejs stod hans kreation funktionel og færdig i december 2012.

Han har ikke et præcis antal klodser der er brugt på den, men der er købt Legoklodser ind for over £500 - altså mere end 4400 kr. Derudover er der brugt penge på den indvendige elektronik.

Se den i aktion i følgende film.

Kommentarer (2)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...