Eurogamer.dk

Sony-chef: Vi sender PS4 ud efter Xbox

Kaz Hirai vil hellere aflure Microsoft før Playstation 4 sendes på markedet

Sony behøver ikke være først for enhver pris, fortæller Kaz Hirai

Efter nye udtalelser fra Sonys øverste chef, Kaz Hirai, er det nu blevet meget sandsynligt, at den kommende Playstation 4 først udkommer en rum tid efter premieren på Microsofts næste Xbox. Det skal give Sony mulighed for at aflure konkurrentens metoder og tricks for bedre at manøvrere i dette spil.

Den markante melding kom i et interview mellem Kaz Hirai og The Times i England.

- Hvorfor satse alt på at komme først, når man kan se på konkurrenternes specifikationer og finde på noget bedre? spørger Kaz Hirai på retorisk vis i interviewet, da han konkret bliver adspurgt om udgivelsesplanerne for Playstation 4.

Der må dog antages at være en del spin bag udtalelserne, da et par enkelte måneder ikke kan nå at få nogen nævneværdig indflydelse på Playstation 4's udvikling. Konsollen har trods alt været flere år undervejs. Desuden virker det ikke sandsynligt, at Sony skulle være fuldstændig uden indsigt eller strategier mod ethvert tænkeligt hardwaresetup, som Microsoft måtte poste i sin næste konsol.

Rygterne i spilbranchen hælder stadig til, at den næste Xbox udkommer til jul, mens Playstation 4 meget let kan vente til foråret 2014. Dog bliver der næppe tale om samme 12 måneders mellemrum, som der var mellem Xbox 360 og Playstation 3. Først nu er Sony ved at hale ind på Microsofts nuværende konsol.

Det erfares også, at vi sandsynligvis ser de første præsentationer af next-gen-konsollerne i løbet af de næste måneder op til E3-messen i juni.

Du kan læse Eurogamer.dks nye Playstation 4 artikel for et indtryk af hvilken grafik, du kan forvente af Sonys næste maskine.

Kommentarer (3)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...