Eurogamer.dk

Betanøgler til Simcity - få en her

UPDATE: Alle 450 beta keys er væk nu. God fornøjelse til de heldige, der nåede at få en

Nu kan du få en forsmag på at lave byernes by i det nye SimCity. Spillet udkommer den 25 marts, men her i slutningen af januar åbner EA op for nogle dages betatest for udvalgte fans.

SimCity, der er udviklet af det anerkendte Maxis-spilstudie i Emeryville i Californien, byder på simulation i en hidtil uset størrelse takket været den nye GlassBox-motor, hvor alt simuleres lige fra op til 100.000 simmere i hver enkelt by og samtlige kilowatt energi, der sendes pulserende mellem alle regionens byer. Den nærmest modelagtige verden og de utallige detaljer i simulationen er med til at gøre dette til det mest intuitive og personlige SimCity-spil nogensinde. Der er også tale om det mest omfattende bystyringsspil til dato, hvor de nye multi-by-spilmuligheder på tværs af regioner udvider spilområdet betydeligt. Vil du styre en enkelt by eller op til 16 byer samtidig med hver deres unikke særpræg? Valget er dit! Hvilken slags borgmester vil du være?

I december var Jonatan et smut i Californien for at møde folkene bag Simcity. Læs vores preview af Simcity.

Beta testen starter 25.januar og slutter den 28. Man kan spille en times tid før at spillet resetter og du skal starte forfra. Hvis du er registreret bruger på Eurogamer, kan du få en her.

Kommentarer (18)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...