Eurogamer.dk

Amazon: GTA V er på vej til pc

Men uden dato eller pris

Indtil videre har vi kun fået bekræftelser på, at det kommende Grand Theft Auto V er på vej til Xbox 360 og Playstation 3, mens hverken Nintendo Wii U eller pc har været nævnt endnu.

Nu melder den britiske Amazon-onlinebutik, at der er en pc-udgave på vej. Dog er den britiske forhandler ikke parat til at røbe hverken hvornår spillet udkommer eller til hvilken pris. Mere villige er franske Amazon dog, for her er spillet sat til at koste 50 euro.

Du kan besøge Amazon.UKs profil lige her.

Rockstar har hverken be- eller afkræftet Amazons hastige skridt. Det seneste, der har været sagt om en pc-udgave af Grand Theft Auto 5 er, at den i øjeblikket 'undersøges' ud fra et 'markedsorienteret synspunkt'. For at overbevise Rockstar om dette 'synspunkt' sparkede gamere gang i en underskriftindsamling, der indtil videre har fået 145.000 mennesker til at give positive tilkendegivelser.

Du kan følge med i Eurogamer.dks tætte dækning af Grand Theft Auto 5.

Kommentarer (3)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...