Eurogamer.dk

Diablo-leder skifter hold

Jay Wilson får en anden rolle i Blizzard fremover

Blizzard har lavet en intern rokade, der rykker op og ned på den sædvanlige sammensætning af holdet bag Diablo III. Den hidtidige game director, Jay Wilson, indtager fremover en ny og indtil videre ubeskrevet post i Blizzard. Denne handler ikke om Diablo 3, men et helt andet spil.

Det skriver Jay Wilson selv på det officielle Diablo 3 forum.

I sin meddelelse til spillets brugere, der i første omgang er oprørte over at sige farvel til den trofaste ledelse, forsøger Wilson at gyde olie på vandene. Han forsikrer, at han og holdet gør hvad de kan for at rokaden ikke får nogen negativ indvirkning på videreudviklingen af Diablo 3.

- Spillet laves ikke af én person, langt fra, og hele holdet med deres lidenskab og talent er ikke på vej nogen steder. Vi har planlagt mange ting, og disse planer fortsætter ufortrødent. Jeg forlader ikke holdet, og jeg forbliver hos dem i overgangsperioden, mens vi finder en ny game director, udtaler Jay Wilson.

Til sidst indrømmer han, at Blizzard var for hurtige til at udgive Diablo 3 frem for at vente, til spillet vitterligt var 'færdigt'. Han erkender, at det ikke var perfekt i sine første udgaver, men at der kommer forbedringer i fremtiden.

Det næste skridt for Diablo 3 er udgivelsen af patch 1.07, der gik online på Blizzard test-servere for et par dage siden.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...