Eurogamer.dk

Bungie: Se vores nye verden til GDC

Game Developer Conference bringer nyt om 'Destiny'

Efterfølgerende til Bungie hedder Destiny og vises frem til GDC.

Bungies næste, store satsning efter Halo, der fremover udvikles af 343 Industries sammen med Microsoft, vises frem i glimt om et par måneder.

Projektet, der indtil videre har navnet 'Destiny', vises frem for allerførste gang, når GDC-messen løber af stablen den 25.-29. marts. Det skriver udviklerne i en ny meddelelse fra Joe Staten, der er spillets design director. Han vil stå for fremvisningen for spiludviklere og -journalister.

Det vides endnu ikke, om Bungie kun viser teknisk design og artwork frem, eller om holdet er parat til at vise de første gameplayvideoer frem. Holdet har dog booket en hel time til en forelæsning for særligt indbudte. Hovedfokus bliver på Destinys nye teknologi, hvor selv de fantastiske verdener fra Halo vil virke små og klaustrofobiske til sammenligning. Det bliver også en mulighed for andre spiludviklere at lære kunsten at opbygge medrivende verdener.

Bungie kalder det et kig på deres 'fagre nye verden' (Brave New World), som holdet har kaldt projektet siden det for første gang dukkede op på rygtebørsen.

Som idé bryder 'Destiny' ikke blot med det traditionsrige samarbejde mellem Bungie og Microsoft, men også hele måden, spiludviklere samarbejder med spiludgivere. Denne gang er Activision den primære samarbejdspartner med Bungie, og kontrakten lyder ikke på et bestemt antal spil, men på en tidsperiode på 10 år, hvor Bungie skal videreudvikle produktet og løbende udvide det.

Det har sat gang i spekulationerne om 'Destiny' får en betydelig del af sin gang online, så folk eksempelvis skal abonnere på det og eventuelle udvidelsespakker for at få pengene i hus. Alt dette ventes dog først at blive præciseret, når 'Destiny' får sin første større fremvisning for offentligheden -- eksempelvis til E3-messen til sommer.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...