Eurogamer.dk

Valve introducerer Steam Guides

Indbygget hjælp til alle spil på Steam

At være en del af et fællesskab på Steam behøver ikke kun at betyde, at man pløkker knoppen af hovedet på sine virtuelle medmennesker. Valve har netop søsat en ny tjeneste, Steam Guides, hvor man fremover kan udveksle større strategiske guides og mindre tips til alle titler på Steam.

Du kan finde guiden både på hjemmesiden og ved at åbne en ny Guides-fane inde i Steam.

Brugerne kan ud over tekst også inkludere billeder, videoer og tabeller i de forskellige vejledninger. Der er heldigvis også mulighed for at dele en Steam Guide op i mindre dele, så alle guldkornene ikke drukner i store tekstblokke.

Det er meningen, at brugerne skal hjælpe de bedste stykker guide-arbejde videre ved at bedømme hver enkelt. Jo bedre karakterer, jo højere placering ved folks søgetermer.

Der er allerede kommet 1215 Steam Guides ombord i tjenesten

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...