Eurogamer.dk

Nyt Warcraft RTS bygget på StarCraft 2

Video fra projektet vækker gode minder

Imens nogle sidder på deres flade og venter på Warcraft 4 er der andre der har taget sagen i egen hånd. De arbejder på at lave et Warcraft RTS spil bygget på StarCraft 2.

Deres Mod hedder StarCraft 2: Warcraft: A New Dawn og har soldater og bygninger som bringer gode minder frem fra Warcraft 3. Man ser fx Blademaster løbe omkring og skære sine fjender i stykker.

"Bemærk at denne Mod endnu ikke er færdig," fortæller folkene bag, "men når vi er færdige håber vi at folk helt kommer til at glemme at de spiller SC2!"

Kommer Blizzard nogensinde til at få tid til at lave Warcraft 4? De har travlt med World of Warcraft, StarCraft 2, Diablo 3 og deres kommende MMO Titan. Har de overskud til at sætte endnu et projekt igang?

Den tidligere Game Director på Diablo 3, Jay Wilson, annoncerede tidligere denne uge at han er trådt fra Diablo holdet for at arbejde på et andet Blizzard projekt. Givet hans erfaring hos Relic Entertainment, som lavede Dawn of War, er det ikke utænkeligt at han kunne arbejde på et nyt Warcraft RTS.

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...