Eurogamer.dk

Lang forsinkelse til Splinter Cell: Blacklist

August måned danner rammen om det næste Splinter Cell

Der bliver alligevel ikke tale om en forårspremiere på det næste spiondrama i Splinter Cell-serien. 'Blacklist' udkommer i stedet til august, så Ubisoft kan bruge det meste af sommeren på at videreudvikle og polere den næste fortælling om Sam Fisher.

Helt præcist vil Splinter Cell: Blacklist få premiere den 20. august. Det fortæller IGN lige her.

Som et plaster på såret har Ubisoft dog udsendt en ny trailer fra spillet, som du kan se nedenfor denne tekst. Det er fortsat planen at sende spillet ud til pc, PS3 og Xbox 360, for endnu er Ubisoft afvisende overfor at tage hul på det næste kuld konsoller i form af Nintendos Wii U. Det har ellers været rygtet.

Spillet har været meget i vælten siden den første Splinter Cell: Blacklist nyhed kom i starten af juni måned. Et af de første klip viste en torturlignende scene, hvor det er spilleren selv, der skal beslutte sig for konkrete torturmetoder. Det frastødte en række gamere, som klagede over Ubisoft på de sociale medier. Blacklist bliver det sjette spil i serien og introducerer nye gameplaymekanikker, hvor du eksempelvis kan dræbe fjender på stribe med et flow-baseret system.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...