Eurogamer.dk

Få Temple Run 2 gratis

Kan det hamle op med forgængeren?

Efterfølgeren til det enormt populære løbespil til iOS, Temple Run, kommer til App Store idag.

Imangi Studios' Temple Run har tidligere været på Eurogamer.dk som ugens app hvor vi skrev at spillet på verdensplan var blevet downloadet mere end 100.000.000 gange. Det er sandsynligt at det næste spil i serien også kommer til at være vældigt populært.

I modsætningen til Temple Run: Brave er dette ikke bare en grafisk opdatering af det samme spil, men et helt nyt spil i sig selv, både med bedre grafik og bedre animationer, samt nyt funktioner i spillet som vogne og svævebaner.

Men bedst af alt er at spillet er gratis. Man kunne dog forestille sig at der komme til at være mikro-transaktioner så man kan købe sig til fordele.

Se selv spillet i nedenstående video.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...